Johdon ja esimiesten työnohjaus


Pysähtymismahdollisuus johtamisen ja esimiestyön arjessa

Työssä ja elämässä tulee eteen tilanteita jotka aiheuttavat pohdintoja.Työnohjaus on luottamuksellinen ja yksilöllinen prosessi, jossa keskitytään nykyisyyteen. Työnohjaus voi olla ennakoivaa tai jo nykyiseen elämäntilanteeseen johtaneiden valintojen tarkastelua. 

Työnohjauksessa keskustelen kanssasi johtamiseen, vuorovaikutukseen ja esimiestyöhön liittyvistä kokemuksista ja pysähdymme tarkastelemaan ja kehittämään johtamista sekä itsesi että yrityksesi tämän päivän tarpeiden mukaisesti.

Työnohjauksessa tapaamme säännöllisesti yhdessä määrittelemämme ajan. Onnistuminen edellyttää sitoutumista molemmin puolin vähintäin viiteen tapaamiseen.

Olen erikoistunut johdon ja esimiesten työnohjaukseen. Minulla on 25- vuoden kokemus johto- ja esimiestehtävistä erikokoisissa yrityksissä Suomessa ja ulkomailla, yhdistettynä Management Institute of Finland (MIF) koulutukseen. STOry:n (Suomen työnohjaajat ry) jäsenenä sitoutunut toimimaan Suomen työnohjaajat ry:n eettisten periaatteiden mukaisesti.  

Yritysjohtajan ja työnohjaajan yhdistetyllä kokemuksella autan sinua hallitsemaan nykytilannetta ja löytämään tasapainoa arkeen ja jaksamiseen. Löydämme yhdessä uusia näkökulmia nykyisyyteen, joiden myötä myös katsot pidemmälle tulevaisuuteen.