Johdon ja esimiesten työnohjaus - etänä


Pysähtymismahdollisuus johtamisen ja esimiestyön arjessa

Työssä ja elämässä tulee eteen tilanteita jotka aiheuttavat pohdintoja.Työnohjaus on luottamuksellinen ja yksilöllinen prosessi, jossa keskitytään nykyisyyteen. Työnohjaus voi olla ennakoivaa tai jo nykyiseen elämäntilanteeseen johtaneiden valintojen tarkastelua. 

Työnohjauksessa keskustelen kanssasi johtamiseen, vuorovaikutukseen ja esimiestyöhön liittyvistä kokemuksista ja pysähdymme tarkastelemaan ja kehittämään johtamista sekä itsesi että yrityksesi tämän päivän tarpeiden mukaisesti.

Työnohjauksessa tapaamme säännöllisesti etänä luotettavien Zoom ja Teams palvelujen avulla yhdessä määrittelemämme ajan. Onnistuminen edellyttää sitoutumista molemmin puolin vähintäin viiteen tapaamiseen.

Myös maksaminen onnistuu myös turvallisesti etänä pankki- ja luottokortilla IZettle sovelluksen avulla. Etätyönohjaus ei edellytä asiakkaalta minkään ohjelman lataamista omalle koneelle.

Olen erikoistunut eritysesti johdon ja esimiesten työnohjaukseen, koska minulla on 25- vuoden kokemus johto- ja esimiestehtävistä erikokoisissa yrityksissä Suomessa ja ulkomailla, yhdistettynä Management Institute of Finland (MIF) kaksivuotiseen johdon- ja esimiesten työnohjauskoulutukseen. STOry:n (Suomen työnohjaajat ry) jäsenenä olen sitoutunut toimimaan Suomen työnohjaajat ry:n eettisten periaatteiden mukaisesti.

Yritysjohtajan ja työnohjaajan yhdistetyllä kokemuksella autan sinua palauttamaan hallinnantunteen nykytilanteeseen ja löytämään tasapainoa sekä työniloa arkeesi. Löydämme yhdessä uusia näkökulmia nykyisyyteen, joiden myötä voimme nähdä myös pidemmälle, oman arvomaailmasi mukaiseen tulevaisuuteen.