Ratkaisukeskeinen coaching - etänä


Tavoitteellista keskustelukumppanuutta johtamiseen liittyvissä asioissa

Coaching on tavoitteellinen keskustelukumppanuus esimiestyöhön ja johtamiseen liittyvissä asioissa. Kun työnohjauksessa keskitytään ensisijaisesti nykyisyyteen, on coachingin painopiste tulevaisuudessa.

Coaching prosessissa tapaamme etänä luotettavien Zoom ja Teams palvelujen avulla säännöllisesti yhdessä määrittelemämme ajan. Kyseessä on kokonaisvaltainen itsensä kehittämisprosessi, jossa vastuu omaan työhön ja omaan elämään tehtävistä muutoksista on valmennettavalla ja vastuu prosessin ohjaamisesta valmentajalla. 

Myös maksaminen onnistuu sopimuksen mukaa joko turvallisesti etänä pankki- ja luottokortilla IZettle sovelluksen avulla tai yritykselle lähetettävällä laaskulla. Etätyöyhteisösovittelu ei edellytä asiakkailta minkään ohjelman lataamista omalle koneelle.

Tuen sinua esimiehenä jäsentämään rooliasi ja tehtävääsi organisaatiossasi ja löytämään itsestäsi tarvittavat voimavarat ja ratkaisut erilaisiin haasteisiin. Kirkastamme tavoitteesi ja rakennamme yhdessä polun tulevaisuuteen, joka on arvomaailmasi mukainen ja tukee omia päämääriäsi.

Business coachingissa nämä tavoitteet yhdistyvät tukemaan organisaation tavoitteita. Kolmikantaneuvottelussa yhdessä yrityksen ja valmennettavan kanssa sovitaan tavoitteet, raportointi ja tuloksellisuuden mittarit.

Professionaalinen coachaukseni perustuu 25:n vuoden kokemukseeni esimies- ja johtotehtävistä yhdistettynä ACTP (Accredited CoachTraining Program) ammatticoach koulutukseen.

Olen ICF:n (International Coach Federation) jäsen ja sitoutunut toimimaan ICF:n eettisten sääntöjen mukaisesti.